top of page

HAPPY CLIËNTEN!

Dat is ONZE MOTIVATIE! Dag in dag uit proberen wij ons volledig in te zetten voor onze cliënten. Daar halen wij onze energie en voldoening uit. 

Het is gelukt! Mijn eerste eigen woning. Ik had van tevoren niet verwacht dat ik in deze hectische markt al zo snel een appartement zou vinden in het gewilde Nijmegen. Ik durf te zeggen dat dit zonder John niet was gelukt! John is in het hele proces enorm betrokken geweest. Met het stellen van de juiste vragen zette hij me echt aan het denken over waar ik nou eigenlijk naar op zoek was. John is heel scherp tijdens de bezichtigingen, heeft een erg goed oog voor het inschatten van een realistisch bod en John nam ruim de tijd voor me wanneer ik zat met vragen. Kortom: gewoon een heel fijn mens met enorm veel expertise en ervaring! Ik raad hem aan iedereen aan!

Bedankt John!

Jordy

John heeft ons enorm geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Altijd vol vertrouwen en enthousiasme, maar ook met een juiste kritische blik. Hij denkt met je mee, neemt zoveel mogelijk uit handen en brengt veel kennis met zich mee.

John is vriendelijk, geduldig, betrouwbaar en zeer kundig. Wij zouden zijn expertise aan iedereen aanbevelen.

 

Nogmaals ontzettend bedankt John!

Siebe & Yara

Al een tijd waren wij op zoek naar een kavel om onze droombungalow te bouwen. In de jaren werd alles steeds duurder en hadden we bijna de hoop opgegeven. Toen kwam er een bungalow te koop in onze woonplaats maar hoe gaan we dit aanpakken. John gebeld van van Bennekom makelaardij en die begon gelijk te regelen en maakte een afspraak voor bezichtiging. Het ging in een stroomversnelling maar John hield alles goed in de gaten en ondernam actie wanneer het nodig was. Op een leuke persoonlijke manier heeft hij ons aan de hand genomen met als gevolg dat we binnenkort met de verbouwing kunnen beginnen en onze droom is uitgekomen.
 

Jan & Sandra

John van Bennekom heeft recentelijk de aankoop van mijn huis in Meteren begeleid. Het is de tweede keer dat hij betrokken is geweest bij de aankoop van mijn woning. John wist me opnieuw uitstekend te adviseren in 'do's en dont's' als het om het kopen van een eigen huis gaat.

 

Deze makelaar is helder in zijn communicatie, snel in handelen maar als het nodig is ook geduldig om zo 'het pareltje' voor zijn klant te vinden. Met zijn vakkennis, passie voor de makelaardij en wat ook zeker belangrijk is, zijn inlevingsvermogen. Deze makelaar heeft mij geholpen bij het vinden van mijn nieuwe huis dat precies past in mijn privé situatie.

Ik kijk zeer tevreden terug naar de samenwerking met John van Bennekom en ben ontzettend blij met mijn nieuwe woning!

Magda

Met groot enthousiasme en vol optimisme heeft John ons geholpen bij het vinden van de juiste woning. De keuze om van twee mooie woningen samen naar één huis te gaan, maakte ons wensenlijstje er niet makkelijker op.

Daarbij dacht John intensief met ons mee, om te onderzoeken wat we nu eigenlijk wilden. Toen het serieus werd, wist hij met zijn accurate kennis van vraag en aanbod snel te handelen en waren we in no-time eigenaar van een prachtige woning. 

 

Op momenten dat het spannend was, hield John ons uitstekend op de hoogte en daardoor konden we het proces van aankoop vol vertrouwen aan hem overlaten!

Floris & Eric

We hebben John leren kennen als een gedreven makelaar. Altijd bereikbaar en doet zijn uiterste best voor zijn klanten.
John heeft goed bouwkundig inzicht en deed zijn uiterste best om voor zo laag mogelijke prijs ons droomhuis te kopen. Hij is erg vriendelijk en raden hem ook zeker aan voor anderen.

Patrick & Bianca

In 2022 heeft John ons droomhuis aangekocht in Rotterdam. Gedurende het gehele proces merkten we dat John zowel op de menselijke als op de zakelijke kant een topmakelaar is. Terwijl wij namelijk verliefd werden op het huis, wees hij ons op bouwkundige items en andere details.

Dit heeft ons enorm geholpen tijdens de aankoop en ervoor gezorgd dat we meerdere malen goede beslissingen hebben gemaakt rondom bijvoorbeeld de ligging van de woning en de indeling ervan. 

​Al met al zijn we super blij met John zijn inzet, kunde en ervaring!

Bas & Naomi

We hebben een erg fijne samenwerking met John van Bennekom gehad. We waardeerden zijn assertiviteit. Daarnaast begeleide hij ons goed tijdens het gehele proces, reageerde hij snel en dacht hij goed mee. We kunnen John als makelaar dan ook zeker aanraden!

David & Elisha

Professionele makelaar die zijn uiterste best voor je doet.

Wij zijn door John erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis. John is erg prettig in de omgang, hij luistert goed naar je wensen en financiële mogelijkheden en denkt op een deskundige manier met je mee. Hij is realistisch, eerlijk en transparant.

 

John is echt dé makelaar voor de aankopende partij. Hij doet zijn uiterste best om het huis van je dromen voor je te kopen maar behoedt je ook voor een overhaaste aankoop. Een bezichtiging van een woning met John is fijn. Hij laat je rustig kijken maar geeft je ook deskundig advies over bijvoorbeeld de staat van de woning of allerlei (technische) zaken in en rondom het huis waar je zelf niet zo snel aan zou denken.

John begeleidt je in alle stappen van het proces.

 

Wij bevelen daarom John van harte aan!

Piet & Jantina

Vanuit een letselschade geval in Breda zijn wij via via bij John terecht gekomen. Ondanks de grote afstand heeft John toch de opdracht aangenomen om ons te helpen bij het zoeken naar een geschikte woning voor onze zoon en voor ons zelf.

Ook voor hem een opdracht die hij nog niet eerder heeft gehad maar welke hij met twee handen aangreep en ons toezegde dat het goed zou komen en er zeker een gevonden gaat worden.

En dat was ook zo, met raad en daad heeft hij ons bij gestaan waarbij zijn volledige bouwkundige en aankoop kennis op zeer professionele wijze werd benut.

Hij heeft ons vanaf de eerste kennismaking waarbij we de situatie en onze wensen hebben voorgelegd stap voor stap begeleid in het hele proces en geholpen met het aanvragen van de offerte van de aanpassing van de mantelzorgunit.

Geen moeite is John te veel, als er een potentiële woning was gevonden kwam hij vanuit Rhenen naar Brabant om ons met raad en daad bij te staan. Als er iets was konden we hem altijd bellen.

We bevelen hem van harte aan en zijn dankbaar dat hij ons zo fijn heeft geholpen.

Anton & Anita

John was door een adviesbureau uitgenodigd in mijn letselschade zaak om een geschikte woning voor ons te vinden en te begeleiden met de aankoop. Dit was een geweldige keus! Binnen een paar weken is er meer vooruitgang geboekt dan het afgelopen jaar met een andere partij. Eindelijk is er een geschikte woning gevonden en gekocht. John vecht voor de belangen van de klanten met volle inzet. Op zijn advies kun je altijd vertrouwen. Een top makelaar! 200% tevredenheid en ik kan hem aan iedereen aanbevelen

Laci

De makelaar die de verkoop van ons huis verzorgt raadde ons aan om John te benaderen voor de zoektocht en aankoop van een appartement. Je denk dan in eerste instantie dat ze elkaar een balletje toespelen maar….nooit hebben wij een betere raad gekregen. Zoek niet verder want een betere ga je niet vinden! Het begint al met een luisterend oor, belangrijk toch? Vervolgens is het een man van het korte lijntje, niet mailen maar bellen! Daarnaast is hij enthousiast, gedreven en vol passie voor zijn vak en bovenal een vakman. Hij heeft veel geduld en niets is hem teveel. Kortom, wij hebben vanaf het eerste telefoongesprek een hele fijne samenwerking met hem gehad wat heeft geresulteerd in de aankoop van een geweldig appartement. John, ontzettend bedankt voor de begeleiding in het hele traject en onze afspraak staat!

Kees & Corrie

John heeft mij enorm goed geholpen bij het vinden van mijn eerste woning. Door zijn pro-actieve aanpak is het gelukt om - ondanks het kleine aanbod van nieuwe woningen in Nijmegen - zelfs voor de markt uit een bieding te kunnen doen en een appartement te kunnen aankopen. Dit was zonder zijn assertiviteit nooit gelukt. John heeft tijdens het hele proces altijd geluisterd naar mijn wensen en daardoor is het gelukt om een plek te vinden die helemaal bij mij past. Hij neemt geen genoegen met minder dan het beste en heeft een groot talent voor onderhandelen. Ik ben John heel dankbaar voor zijn expertise en inzet, en weet zeker dat ik hele fijne jaren ga hebben in mijn eerste eigen appartement. Dankjewel John!

Lisanne

Net als zo’n beetje iedere millennial of starter, waren ook wij op zoek naar een jaren ’30 woning in Utrecht en omstreken. Op voorhand geen makkelijke klus, maar door de doortastendheid en gedrevenheid van John is het gelukt. John was tijdens en na de zoektocht naar ons droomhuis zeer nauw betrokken en heeft ons fantastisch begeleid, vanaf de eerste bezichtiging tot aan de oplevering bij de notaris. John bereidde zich iedere bezichtiging erg goed voor en tijdens de bezichtiging kwam zijn bouwkundige expertise goed van pas. Ook is John een ijzersterke onderhandelaar. In deze overspannen huizenmarkt is het John zelfs gelukt om een instapklare jaren ´30 woning (>130 m²) onder de vraagprijs voor ons aan te kopen (en ook nog eens in de Utrechtse regio). Dat laat zien dat John tot het uiterste gaat voor de beste prijs. Alles wat je zoekt in een aankoopmakelaar.

John, nogmaals ontzettend bedankt voor je tomeloze inzet, betrokkenheid en begeleiding. Dankzij jou hebben we ons droomhuis gevonden!

Robbin & Jasmin

John heeft ons goed geholpen bij het vinden van de juiste recreatie woning.Voor een bepaald budget was heel Nederland ons zoekgebied. Hierbij waren de wensen wat betreft de locatie van mijn vrouw en mij niet hetzelfde.Wij hadden als wensen een woning in een rustig en klein park met een groter grondstuk met veel privacy in een natuurgebied. Kortom een aardig zoekplaatje. John heeft ons hierbij attent en met vakkennis terzijde gestaan. 

 

Bij een bezichtiging in een park kwamen we via een tip van de verkoop makelaar terecht op het park “Hoor de stilte”. Een park dat aan al onze wensen voldeed. Echter er stond helemaal geen woning te koop. Door op een tactvolle en doortastende manier contact te leggen met de eigenaar was deze bereid om toch een pas gerenoveerde woning te verkopen. John is een vakman die er bovenop zit en voortdurend communiceert over de stand van zaken. We kunnen hem van harte aanbevelen bij het zoeken naar een (recreatie) woning.

Henk

Tijdens onze zoektocht naar een nieuw huis heeft John ons begeleid tijdens de bezichtigingen. Normaal gesproken zou ik geen aankoop makelaar meenemen, gewoon omdat ik dat niet gewend ben. Maar wat was ik blij met het kritische oog van John. Daar waar ik vooral op zoek was naar een mooi en leuk nieuw huis voor ons gezin, was John precies het kritische oog dat ik miste.

John is heel eerlijk en rationeel en laat zich niet met een kluitje in het riet sturen. Hij heeft veel kennis van huizen, eventueel gebreken en relevante marktprijs. Hij gaat het gesprek met verkopende partij aan als hij vindt dat er wat te bespreken valt. 

Daarbij gaat hij echt tot het uiterste om de maximale deal eruit te halen, zodat wij niet te veel zouden betalen. Maar hij spant zich ook echt in om als beste uit te bus te komen als kopers. Ik heb John ervaren als hardwerkend, om voor ons de beste deal te krijgen, hij was eerlijk naar ons toe m.b.t. het doen van een goede aankoop, en ontzettend betrokken bij ons gezin om een fantastische nieuwe woning te vinden. John, super bedankt!

Saskia & Edwin

John, heeft me geholpen met de aanschaf van mijn eerste huis. Dat heeft hij gedaan met veel energie en inzet. Ik heb altijd het idee gehad dat John echt luistert naar de mogelijkheden en wensen die je hebt. Dat gecombineerd met zijn vermogen altijd een gaatje te vinden in een agenda waar deze er eigenlijk niet meer zijn, maakt dat je deze mogelijkheden optimaal kunt benutten.

 

John heeft geholpen mijn appartement te vinden en de beste prijs onderhandeld. 

Ik kon John altijd bellen en hij denkt echt met je mee in het hectische proces van een huis kopen. Ik zou John bij iedereen aanraden!

Geert

Recentelijk heeft John van Bennekom ons geholpen met het aankopen van onze woning. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij ons droomhuis, echter is het daadwerkelijk aankopen van een woning in deze hectische markt geen gemakkelijke opdracht geweest. Dankzij het doorzettingsvermogen van John is het gelukt om ons droomhuis te kopen.

Wij kijken erg positief terug op de samenwerking met John. Zo hield John nauw contact met ons als kopers, zodat wij altijd op de hoogte waren en luisterde hij goed naar onze wensen en behoeften. 

Ties & Kelly

John heeft ons geholpen met de aankoop van ons huis in Esch. Het huis wat we op het oog hadden had een verhaal - Het was 120 jaar oud, een gemeentelijk monument en daarnaast sinds de jaren '70 niet meer gerenoveerd. Een huis met potentie, mits je de juiste kennis en kunde in huis hebt. John heeft ons toen uitstekend geholpen met zijn bouwkundig inzicht, zijn gevoel voor het uitbrengen van het juiste bod en hij bracht ons na de aankoop in contact met de aannemer die uiteindelijk de renovatie heeft uitgevoerd.

John heeft zich daarnaast tijdens de aankoopperiode ook laten zien als een mensenmens - Hij heeft altijd goed en positief contact onderhouden met zowel de verkoopmakelaar als de verkopende partij, iets wat door alle betrokkenen enorm op prijs werd gesteld. 

Ik durf wel te stellen dat we zonder zijn hulp niet tot zo'n mooi eindresultaat waren gekomen. John bedankt! 

Gerard & Joyce

John heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. We hebben fijne voorbereidende gesprekken gehad en hij bleef het hele proces erg betrokken en meedenkend. 

 

Erg fijn om bij de bezichtigingen iemand zoals John bij je te hebben met verstand van zaken en een blik van buitenaf. Daarnaast schuwt hij niet om de verkopende partij directe vragen te stellen en hij laat zich niet zomaar afschepen met vage antwoorden.

Robin & Anne

John heeft ons in een uitdagende huizenmarkt geholpen in een zoektocht naar een mooie woning. 

Hierbij heeft hij eerst goed naar onze wensen geluisterd en vervolgens zijn we samen de zoektocht gestart. Gedurende deze zoektocht bewaakte hij de kaders die we samen hadden gesteld en wist hij ons met zijn inzet een voorsprong te geven op andere potentiële kopers. Na de aankoop van de woning heeft hij ons goed begeleid in het verdere proces van aankoop totdat we de sleutels in handen hadden.


We kijken tevreden terug op de samenwerking met John. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en is met zijn ervaring de steun in de rug die je nodig hebt bij het kopen van een woning. 

Maarten & Stefanie

John van Bennekom heeft ons op uistekende wijze geholpen met de aankoop van een appartement in Rhenen.


Bedankt, John!

Janneke

bottom of page