top of page
Afbeelding 3.jpg

Van zoeken, naar vinden, naar WONEN. 

AANKOOPBEGELEIDING IN VIJF STAPPEN 

01. GOED GESPREK

Het begint vanzelfsprekend met een oriënterend gesprek, kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het aankoopgesprek leggen wij uit hoe we werken en wat voor je kunnen betekenen. We bespreken jouw wensen, bekijken de mogelijkheden en vullen aan. Is de klik er en past de manier van werken bij je, dan gaan we verder en zo snel mogelijk aan de slag!

02. ZOEKEN EN BEZICHTIGEN
Als duidelijk is geworden waarnaar je op zoek naar bent, ga ik met je of voor je op zoek naar een passende woning. Ik regel bezichtigingen, begeleid je en inspecteer grondig de woning. Vervolgens beoordeel ik de waarde en de bouwkundige staat van het huis. Indien nodig regel ik een bouwkundige keuring en verzorg ik de beoordeling van het bouwkundig rapport. Daarbij controleer ik alle relevante informatie zoals de vragenlijst, eigendomsbewijs, kadaster, stukken van de Vereniging van Eigenaars en publiekrechtelijke aspecten etc. 

04. CONTRACTAFHANDELINGEN
Het is belangrijk dat je weet waar je jouw handtekening onder zet. De koopovereenkomst wordt door mij zeer nauwkeurig gecontroleerd, waarna ik die met je doorneem. Ook de notariële akte van levering en afrekening controleer ik en neem ik met je door, zodat alles duidelijk is. 

05. WONINGOVERDRACHT 

We zijn er bijna, de eindinspectie van de woning volgt. Krijgt je wel wat er afgesproken is? Heeft de verkopende partij zich aan de afspraken gehouden? Dit houd ik nauwlettend voor je in de gaten en controleer al deze zaken. Tijdens de notariële overdracht ben ik ook aanwezig. En dan het laatste deel, het tekenen van de akte en de overhandiging van de sleutels. 

03. ONDERHANDELEN 

Onderhandelen is een vak apart, en daar ligt mijn expertise. Samen met jou bepaal ik de onderhandelingsstrategie. Naast prijsafspraken houd ik me bezig met ontbindende voorwaarden, speciale clausules, boetebedingen en kan ik jou adviseren over de keuze van de notaris. 

AANKOOPMAKELAAR MET EEN REALISTISCH AANKOOPADVIES. 

Als je op zoek bent naar een koopwoning, zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?

 

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van de 'droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer je dat de verkopend makelaar van het huis maar een belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem je eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Van Bennekom Makelaardij is gespecialiseerd in het aankopen van woningen. Onze aankoopbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Met jarenlange ervaring in het aankopen van woningen beschikken wij over uitgebreide kennis van de woningmarkt in Midden – Nederland.

Kunnen wij jou ergens bij helpen?

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

of

bottom of page