top of page

 

Aankoopmakelaar Ede

Van Bennekom aankoopmakelaar is van toegevoegde waarde

Met de hulp van Van Bennekom aankoopmakelaar kan jij een huis vinden dat past binnen jouw budget en behartigt ik jouw belangen richting de verkoper. Van Bennekom aankoopmakelaar is op de hoogte van de lokale markt en ga ik mee met bezichtigingen en doe ik de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Een huis is één van de grootste aankopen in je leven. In een kort tijdbestek moet je vaak beslissen over iets waar je veel geld aan gaat uitgeven. Ik kijk met je mee en geef je eerlijk advies om zo een juist uitgangspunt te hebben van de aankoop van je woning.

Van Bennekom aankoopmakelaar is objectief

De jaren 30 woning waar jij altijd van gedroomd hebt is misschien niet de ideale woning voor je. Jij kijkt door je roze bril en ik kijk objectief naar de woning. Natuurlijk moet jouw gevoel goed zijn bij de woning, maar het is onverstandig je alleen daardoor te laten leiden. Van Bennekom aankoopmakelaar kijkt objectief naar de woning en ik kan je op basis van feiten adviseren of het een verstandig keuze is om de woning te kopen of juist niet.
 

Van Bennekom aankoopmakelaar is realistisch

Iedereen die een woning wil kopen heeft zo zijn dromen. Een vrijstaande woning met grote tuin gelegen op de beste locatie van de stad of het dorp, maar je budget laat zien dat je wensen niet realistisch zijn. Van Bennekom aankoopmakelaar bekijkt op basis van je wensen en eisen wat wél haalbaar is binnen jouw budget, zodat we gerichter kunnen gaan zoeken. Hiermee voorkomen we teleurstellingen en besparen we tijd in de zoektocht naar je ideale woning.

Van Bennekom aankoopmakelaar is eerder op de hoogte van nieuw aanbod

Door connecties en netwerk weet Van Bennekom aankoopmakelaar welke woningen er in de verkoop komen. Dit geeft je als koper een voorsprong in je zoektocht. Van Bennekom aankoopmakelaar houdt ook via andere kanalen het woningaanbod in de gaten zeker wanneer je zelf niet in staat bent om de woningmarkt in de gaten te houden is dit een groot voordeel. Is er een match in vraag en aanbod dan neem ik contact met je op en zorg dat er een bezichtiging gepland wordt.

Van Bennekom aankoopmakelaar helpt je om slim te bieden

Wat is het juiste bod voor de woning? Het is een lastige vraag waar veel kopers mee te maken krijgen. Je wilt graag de woning kopen, maar wel voor de juiste prijs. Van Bennekom aankoopmakelaar heeft toegang tot informatie over bijvoorbeeld de transactieprijzen van vergelijkbare woningen. Ik kan inschatten wat de woning waard is en je adviseren wat een slim bod is om uit te brengen. Hierbij adviseer ik je ook in andere zaken: is het slim om bijvoorbeeld roerende zaken of bepaalde voorwaarden mee te nemen in een bod, om zo de kans te vergroten om de woning te kunnen kopen. Als Van Bennekom aankoopmakelaar voer ik de onderhandelingen in het aankoop proces.

Van Bennekom aankoopmakelaar helpt je aan je onderzoeksplicht te voldoen

Voordat je een woning koopt ben je als koper verplicht zelf gedegen onderzoek te doen. Van Bennekom aankoopmakelaar neemt dit alles met je door en geeft je hierin advies. Hoe is bijvoorbeeld de onderhoudsstaat van de woning en is het nodig om een bouwkundige keuring te laten doen? Zijn er ontwikkelingen of bouwplannen in de omgeving die van invloed kunnen zijn op jouw woonplezier? En zijn er juridische verplichtingen aan het huis verbonden, zoals erfpacht? Dit zijn allemaal zaken die lastig zijn om zelf te onderzoeken, maar wat je wel als koper moet onderzoeken. Van Bennekom aankoopmakelaar zoekt dit voor jou uit en geeft hierin advies.

Van Bennekom aankoopmakelaar behartigt jouw belangen

Als potentiële koper voel je je misschien een ‘klant’ van de verkoopmakelaar. Maar een verkoopmakelaar kan en mag slechts het belang van één partij dienen: dat van de verkoper. Voor die verkoper wil de verkoopmakelaar een goede deal sluiten en een zo hoog mogelijke prijs zien te krijgen. Wel zo fijn dus als iemand ook jóúw belangen dient, zodat je niet de hoofdprijs betaalt. Een aankoopmakelaar doet er alles aan om voor jou een huis onder de beste voorwaarden en condities aan te kopen.

Van Bennekom aankoopmakelaar geeft vertrouwen bij de verkoper

Wanneer jij een aankoopmakelaar hebt die jouw belangen behartigt tijdens het bezichtigen van een woning of verderop in het aankoopproces je belangen behartigt dan weet de verkopende partij dat je een serieuze koper bent. Hierdoor kun je een voordeel hebben bij het maken van een bezichtigingsafspraak en in het biedingsproces.

Van Bennekom aankoopmakelaar neemt je werk uit handen

Van Bennekom aankoopmakelaar staat je bij in het hele administratieve proces van het kopen van je woning.

Ik geef je advies bij het regelen van een taxatie, notaris en bouwkundige keuring. Samen nemen we de koopovereenkomst door en ik houd de data van eventuele ontbindende voorwaarden in de gaten en kijk de stukken van de notaris na.

Van Bennekom aankoopmakelaar weet wat jouw rechten en plichten zijn

Het aankopen van een woning kan soms anders verlopen dan je had verwacht. Het proces kan vertraging op lopen door verschillende oorzaken. Van Bennekom aankoopmakelaar geeft je advies en weet wat je rechten en plichten zijn in deze specifieke situaties. Zijn er na aankoop van de woning toch nog verborgen gebreken dan kan Van Bennekom aankoopmakelaar binnen 2 maanden na de aankoop hierin bemiddelen.

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR

Tijdens de huizenjacht en het proces van een huis kopen heeft de ondersteuning van een aankoopmakelaar vele voordelen. Zo weet Van Bennekom aankoopmakelaar precies wat er in de regio Ede en omstreken speelt en kan ik jou goed adviseren over de waardeontwikkeling van woningen. Mijn ruime ervaring met onderhandelen en de kennis van de lokale huizenmarkt zorgt dat jij de juiste prijs betaalt voor jou droomwoning. Je koopt dus met de kenner. Bovendien neem ik ingewikkelde en stressvolle taken uit jouw handen.

Ondersteuning van Van Bennekom aankoopmakelaar De voordelen van Van Bennekom aankoopmakelaar:

 • Ik zorg ervoor dat jij de beste prijs betaalt voor jouw droomwoning;

 • Geen aankopen waar je later spijt van krijgt;

 • Het juiste bod doen dankzij mijn ruime ervaring in onderhandelen en inzicht in

  de markt;

 • Eerlijk en deskundig advies over (verborgen) gebreken;

 • Betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, over het technisch

  bouwrapport en de financiering van jouw huis of appartement;

 • De juiste contacten (van een professionele notaris tot de meest geschikte

  organisatie voor een bouwkundig onderzoek);

 • De afhandeling van de koop tot aan de overdracht van de sleutel

Koop jouw huis samen met Van Bennekom aankoopmakelaar, aankoopmakelaar Ede.

Het kopen van een huis doet je niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor jou. Hiervoor bent jij bij mijn makelaarskantoor aan het juiste adres. Vanaf 2002 werkzaam als makelaar, dus al 21 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kun jij als koper van een huis profiteren!

WAT KOST EEN AANKOOPMAKELAAR 

Zowel de werkwijze als de tarieven van Van Bennekom Makelaardij is transparant. Ik heb een NO CURE NO PAY werkwijze waarbij er alleen bij aankoop de gebruikelijke courtage wordt verrekend.

Ik hanteer een vaste courtage per prijsklasse vermeerderd met een percentage van 10% over het onderhandelingsresultaat (alleen als er naar beneden onderhandeld wordt). Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en weet je zeker dat ik eruit zal halen wat erin zit.

Je kunt rekenen op professionele begeleiding door een zeer ervaren aankoopmakelaar die je voorziet van een helder advies. Op deze manier kun je zelf de juiste afweging maken.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MAKELAAR EN EEN AANKOOPMAKELAAR 

Een makelaar en een aankoopmakelaar zijn beide professionals in de vastgoedsector, maar ze hebben verschillende taken en verantwoordelijkheden. 

 

Een makelaar, ook wel bekend als een verkoopmakelaar, is gespecialiseerd in het verkopen van onroerend goed. Hun belangrijkste taak is het vertegenwoordigen van verkopers en het helpen bij het vinden van potentiële kopers voor een woning. Ze zorgen voor de marketing van het pand, onderhandelen met potentiële kopers en begeleiden de verkooptransactie. Makelaars hebben vaak uitgebreide kennis van de huidige vastgoedmarkt en kunnen waardevolle informatie verstrekken over prijzen, buurtkenmerken en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de verkoop van een woning. In ruil voor hun diensten ontvangen makelaars meestal een commissie op basis van het verkoopbedrag van het onroerend goed.

 

Een aankoopmakelaar daarentegen is gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van kopers bij het vinden en aankopen van een woning. Het doel van een aankoopmakelaar is om de belangen van de koper te behartigen en hen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Aankoopmakelaars hebben vaak diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en kunnen kopers adviseren over de waarde van een woning, mogelijke gebreken of problemen, en biedingsstrategieën om de beste deal te krijgen. Ze kunnen ook helpen bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de aankoop, en zorgen voor een soepele afwikkeling van de transactie. Aankoopmakelaars werken meestal op basis van een vast tarief of een percentage van de aankoopprijs van de woning.

HEB JE MET EEN AANKOOPMAKELAAR IN EDE MEER KANS?

 Huis kopen zonder makelaar? Zelf een huis kopen kan, maar voor meer kans op je droomhuis, een scherpere prijs en betere voorwaarden kun je beter een aankoopmakelaar nemen. 

 

Bij Van Bennekom Makelaardij laat ik je duidelijk zien wat mogelijk is binnen jouw woonwensen, eisen en budget. Ik heb een no nonsense mindset en geef altijd eerlijk advies. Met mijn uitgebreide marktkennis en professionele netwerk in Midden - Nederland ga ik voor een succesvolle aankoop van jouw droomhuis. Samen maken we het aankopen van jouw nieuwe woning tot een feestje!

 

 • Meer dan 21 jaar ervaring.

 • Score van 5 op Google reviews.

 • No cure, no pay aankoopservice.

DIT LEVERT EEN AANKOOPMAKELAAR IN EDE JE OP.

De ervaring en expertise van een professional. Daarnaast heeft een aankoopmakelaar goed inzicht in de recente verkopen in de omgeving.

 

Iemand die je andere inzichten kan geven, je blik kan verruimen en/of je kan helpen om je woonwensen bij te stellen waardoor ze realistischer worden en je meer kans hebt een geschikte woning te vinden.

 

Een aankoopmakelaar houdt alle marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en kan daardoor snel schakelen wanneer jouw droomwoning in de verkoop komt.

 

Iemand die het koopcontract voor je controleert.

 

Begeleiding bij de inspectie voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt. Is alles zoals was afgesproken?

 

Een aankoopmakelaar kan een goede strategie voor het bieden uitzetten en de juiste prijs bepalen.

 

Hij bewaakt alle belangrijke data en zal tijdig met je overleggen of alles geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan de data voor de ontbindende voorwaarden die in de koopakte zijn opgenomen.

 

Jij ziet jezelf er al helemaal wonen en wilt niets liever dan het huis bemachtigen, maar een aankoopmakelaar handelt zonder die emotie. Het emotieloos onderhandelen kan ervoor zorgen dat hij een lagere koopsom weet te bereiken dan jou was gelukt.

AANKOOPMAKELAAR IN EDE. 

Wil je een huis kopen, maar weet je niet zeker of het verstandig is om een aankoopmakelaar in te schakelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een aankoopmakelaar kan namelijk van onschatbare waarde zijn bij het kopen van een woning. Hier zijn een aantal redenen waarom het verstandig is om een aankoopmakelaar in te schakelen:

 

1. Expertise en ervaring: Een aankoopmakelaar is een professional met gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van vastgoedtransacties. Ze kennen de markt, weten welke prijzen reëel zijn en kunnen je helpen om de beste deal te krijgen. Met hun expertise neemt de kans op verkeerde beslissingen of het betalen van te veel geld aanzienlijk af.

 

2. Tijdsbesparing: Het kopen van een huis kan een langdurig en complex proces zijn. Een aankoopmakelaar neemt veel werk uit handen en bespaart je tijd en stress. Ze zoeken geschikte woningen die voldoen aan jouw wensen en plannen bezichtigingen in. Bovendien voeren ze namens jou de onderhandelingen en zorgen ze voor een soepele afhandeling van de koop.

 

3. Ondersteuning en begeleiding: Het kopen van een huis gaat gepaard met veel administratieve en juridische zaken. Een aankoopmakelaar kan je hierbij ondersteunen en begeleiden. Ze begrijpen de contracten, clausules en juridische aspecten die bij een koopovereenkomst komen kijken. Zo zorgen ze ervoor dat jouw belangen worden behartigd en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

4. Toegang tot een breed netwerk: Aankoopmakelaars hebben een uitgebreid netwerk van connecties binnen de vastgoedsector. Ze hebben toegang tot exclusieve listings en kunnen je helpen om woningen te vinden die nog niet openbaar beschikbaar zijn. Dit vergroot jouw kansen om jouw droomhuis te vinden.

 

5. Objectief advies: Als koper ben je vaak emotioneel betrokken bij het kopen van een huis. Een aankoopmakelaar kan je helpen om objectief te blijven en rationele beslissingen te nemen. Ze kunnen je adviseren over de reële waarde van een woning en eventuele gebreken of risico's signaleren.

 

Kortom, het inschakelen van een aankoopmakelaar is een verstandige keuze als je een huis wilt kopen. Ze bieden expertise, tijdsbesparing, ondersteuning en objectief advies om jouw aankoopproces soepel te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op met een aankoopmakelaar en ervaar zelf de voordelen!

Aankoopmakelaar Ede
bottom of page