top of page

JOUW AANKOOPMAKELAAR.

Doortastend, betrouwbaar en betrokken 

Van Bennekom Makelaardij is opgericht door John van Bennekom. Van Bennekom Makelaardij staat voor een grote mate van betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Tijd en aandacht voor de client! Geen snel gedoe, maar gedegen en persoonlijk advies met kennis en humor. Wij helpen jou, jouw droomwoning te ZOEKEN, te VINDEN en te KOPEN. Kortom; samen bekijken we hoe we je kunnen helpen om onbezorgd de volgende stap te maken.

Met echte passie en liefde voor huizen en bouwstijlen heb ik al snel het makelaarsvak gevonden. Na jarenlang te hebben gewerkt bij andere makelaarskantoren, wist ik dat ik het vermogen had om mij te onderscheiden als aankoopmakelaar met een eigen kantoor. Met een bouwkundige achtergrond zie ik de maximale potentie van elke woning.

Een mooie bijkomstigheid is dat ik dagelijks een kijkje mag nemen achter vele voordeuren, van appartementen tot en met vrijstaande woningen. Elk huis én iedere opdrachtgever heeft een ander verhaal, dit brengt dat geen dag hetzelfde is. Of het nu gaat om de aankoop van een woning, recreatiewoning of de zoekopdracht voor een letselschadeclient, van mij mag je ten allen tijden verwachten dat ik dit oppak met een gezonde dosis enthousiasme!

bottom of page