top of page

LETSELSCHADE EN PASSEND WONEN MET VAN BENNEKOM MAKELAARDIJ

Als letselschade aankoopmakelaar ben ik jouw betrouwbare partner tijdens het complexe traject om een geschikte woning te vinden en aan te kopen. Met mijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis als aankoopmakelaar in de letselschade begrijp ik dat het vinden van een passende woning een belangrijke stap is in het herstelproces. Ik ga actief op zoek naar woningen die voldoen aan de criteria en wensen die jij, als letselschadeslachtoffer hebt. Of het nu gaat om het vinden van een aangepaste woning met faciliteiten voor fysieke beperkingen, een woning in de nabijheid van een revalidatiecentra of met toegang tot therapeutische diensten, ik houd rekening met al deze factoren bij het zoeken van jouw ideale nieuwe thuis.

 

Mijn persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis binnen de letselschadebranche stellen mij in staat om de geschikte woning voor jou te vinden. Ik begeleid het gehele aankoopproces van het vinden van geschikte woningen tot en met de onderhandelingen en juridische aspecten die hierbij komen kijken. Samen met experts op het gebied van letselschade zorgen wij ervoor dat de woning aan al jouw behoeften voldoet. Op deze wijze nemen we alle zorgen uit handen tijdens dit proces, waardoor jij de mogelijkheid hebt om een nieuwe start te maken.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op zodat ik je kan ondersteunen bij het vinden van een passende woning na letselschade. Gezamenlijk zorgen we voor een veilig en comfortabel thuis. 

"John was door een adviesbureau uitgenodigd in mijn letselschade zaak om een geschikte woning voor ons te vinden en te begeleiden met de aankoop. Dit was een geweldige keus! Binnen een paar weken is er meer vooruitgang geboekt dan het afgelopen jaar met een andere partij. Eindelijk is er een geschikte woning gevonden en gekocht. John vecht voor de belangen van de klanten met volle inzet. Op zijn advies kun je altijd vertrouwen. Een top makelaar! 200% tevredenheid en ik kan hem aan iedereen aanbevelen" - Laci 

"Vanuit een letselschade geval in Breda zijn wij via via bij John terecht gekomen. Ondanks de grote afstand heeft John toch de opdracht aangenomen om ons te helpen bij het zoeken naar een geschikte woning voor onze zoon en voor ons zelf.​ Ook voor John een opdracht die hij nog niet eerder heeft gehad maar welke hij met twee handen aangreep en ons toezegde dat het goed zou komen en er zeker een gevonden gaat worden.

En dat was ook zo, met raad en daad heeft hij ons bij gestaan waarbij zijn volledige bouwkundige en aankoop kennis op zeer professionele wijze werd benut.

Hij heeft ons vanaf de eerste kennismaking waarbij we de situatie en onze wensen hebben voorgelegd stap voor stap begeleid in het hele proces en geholpen met het aanvragen van de offerte van de aanpassing van de mantelzorgunit.

Geen moeite is John te veel, als er een potentiële woning was gevonden kwam hij vanuit Rhenen naar Brabant om ons met raad en daad bij te staan. Als er iets was konden we hem altijd bellen.

We bevelen hem van harte aan en zijn dankbaar dat hij ons zo fijn heeft geholpen" - Anton & Anita

PARTNERSCHAP MET....

Van Bennekom Makelaardij heeft een samenwerking met Letsel Care en opdrachtgevers als, Nationale-Nederlanden, ARAG en Achmea.

bottom of page