top of page
Aankoopmakelaar Geldermalsen

 

WAT KOST EEN AANKOOPMAKELAAR 

Zowel de werkwijze als de tarieven van Van Bennekom Makelaardij is transparant. Ik heb een NO CURE NO PAY werkwijze waarbij er alleen bij aankoop de gebruikelijke courtage wordt verrekend.

Ik hanteer een vaste courtage per prijsklasse vermeerderd met een percentage van 10% over het onderhandelingsresultaat (alleen als er naar beneden onderhandeld wordt). Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en weet je zeker dat ik eruit zal halen wat erin zit.

Je kunt rekenen op professionele begeleiding door een zeer ervaren aankoopmakelaar die je voorziet van een helder advies. Op deze manier kun je zelf de juiste afweging maken.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MAKELAAR EN EEN AANKOOPMAKELAAR 

Een makelaar en een aankoopmakelaar zijn beide professionals in de vastgoedsector, maar ze hebben verschillende taken en verantwoordelijkheden. 

 

Een makelaar, ook wel bekend als een verkoopmakelaar, is gespecialiseerd in het verkopen van onroerend goed. Hun belangrijkste taak is het vertegenwoordigen van verkopers en het helpen bij het vinden van potentiële kopers voor een woning. Ze zorgen voor de marketing van het pand, onderhandelen met potentiële kopers en begeleiden de verkooptransactie. Makelaars hebben vaak uitgebreide kennis van de huidige vastgoedmarkt en kunnen waardevolle informatie verstrekken over prijzen, buurtkenmerken en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de verkoop van een woning. In ruil voor hun diensten ontvangen makelaars meestal een commissie op basis van het verkoopbedrag van het onroerend goed.

 

Een aankoopmakelaar daarentegen is gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van kopers bij het vinden en aankopen van een woning. Het doel van een aankoopmakelaar is om de belangen van de koper te behartigen en hen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Aankoopmakelaars hebben vaak diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en kunnen kopers adviseren over de waarde van een woning, mogelijke gebreken of problemen, en biedingsstrategieën om de beste deal te krijgen. Ze kunnen ook helpen bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de aankoop, en zorgen voor een soepele afwikkeling van de transactie. Aankoopmakelaars werken meestal op basis van een vast tarief of een percentage van de aankoopprijs van de woning.

 

HEB JE MET EEN AANKOOPMAKELAAR IN GELDERMALSEN MEER KANS?

 Huis kopen zonder makelaar? Zelf een huis kopen kan, maar voor meer kans op je droomhuis, een scherpere prijs en betere voorwaarden kun je beter een aankoopmakelaar nemen. 

 

Bij Van Bennekom Makelaardij laat ik je duidelijk zien wat mogelijk is binnen jouw woonwensen, eisen en budget. Ik heb een no nonsense mindset en geef altijd eerlijk advies. Met mijn uitgebreide marktkennis en professionele netwerk in Midden - Nederland ga ik voor een succesvolle aankoop van jouw droomhuis. Samen maken we het aankopen van jouw nieuwe woning tot een feestje!

 

  • Meer dan 21 jaar ervaring.

  • Score van 5 op Google reviews.

  • No cure, no pay aankoopservice.

bottom of page